.
.
.
.
Χίος 16/05/2001

ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Α.Μ.Ε.Α.
"OI ΙΩΝΕΣ"

Mε ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε την ίδρυση του πρώτου Αθλητικού Συλλόγου για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στο νομό μας, με την ονομασία 'ΊΩΝΕΣ'. Ο αθλητικός σύλλογος δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες(ΠΣΑΜΕΑ).
Ο σκοπός και οι αρχές του αθλητικού συλλόγου συνοψίζονται μέσα από μια φράση: 'Ριζική αλλαγή προς το καλύτερο της ζωής των ανθρώπων με αναπηρία στην τοπική κοινωνία'.
Τον αθλητικό σύλλογο στελεχώνει μια ομάδα από εθελοντές ειδικευμένους σε θέματα ειδικής αγωγής και προπονητικής που αποτελείται από δύο γυμναστές, κοινωνική λειτουργό, ψυχολόγο και εργοθεραπευτή. Η ομάδα των αθλητών απαρτίζεται από δέκα μέλη, ηλικίας 10 έως 25 ετών. Οι αθλητές γυμνάζονται σε τακτές ημέρες και ώρες, στο Εθνικό Στάδιο Χίου, στα αθλήματα του στίβου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου καλεί υποψήφιους αθλητές και γονείς αθλητών ατόμων με ειδικές ανάγκες να γίνουν μέλη του σωματείου συμμετέχοντας ενεργά στις προπονήσεις.
Ευελπιστώντας ότι η κοινή προσπάθεια όλων μας θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, περιμένουμε σύντομα την ανταπόκριση σας.

ChiosNET